First we transformed the suburban home in which they raised their family – later, we designed for our clients an empty nest of unparalleled distinction. Located on a busy Chicago street corner, this multi-level townhome transitions from ground-floor utility-oriented space to increasingly intimate living spaces – accessed, all, either by elevator or sculptural staircase. Curved glass and storage-secreting, sliding, walnut- paneled walls are just two of its architecturally arresting features; luxe finishes throughout complement a stunning collection of art. A particularly collaborative project due to our client’s vocation as an interior designer, this home ranks among our favorites for its innovative interplay between an architecturally aggressive exterior and a soothing, rejuvenating interior. 

Tag this project