Inspired, as many of our favorite projects are, by its lot, this North Shore family home takes full advantage of the opportunity to create curving drama within the confines of a linear corner for the ultimate in unexpected juxtaposition. Open, airy, contemporary, and warm, its floor plan facilitates entertaining as easily as it gathers family members for conversation and companionship. Its thoughtfully-designed kitchen incorporates a multitude of innovations, from window-crowned cabinets that admit light without sacrificing privacy, to ergonomic cabinet doors that lift upward and out of the cook’s way. A memorable staircase, upper hallway cum gallery space, and step-up dining room are among its many distinguishing features – along with beautiful finishes and furnishings chosen by our experienced team of interior designers.

Tag this project